טבחות סוג 1

 נקודת הפתיחה שלכם לעולם הקולינריה.

הקורס יקנה לכם את הידע והכלים הדרושים לניהול מטבח, החל מכללים בסיסיים, דרך הכרת עולמות המטבח השונים וכלה בחוקים ותקנות. 

מבין נושאי הלימוד

  • שיטות וטכנולוגיות בישול
  • מתכוני יסוד ותפריטים
  • סדנאות מטבח מעשיות
  • תורת החומרים
  • מסעדנות
  • יסודות ביקורת מזון ומשקאות
  • תברואה ובטיחות
  • תזונה וכשרות
  • כישורי מציאת עבודה

 

לזכאים תוענק: # תעודת גמר של מכללת Be chef. 

לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק 

# תעודת מקצוע טבח סוג 1 וכן # תעודת גמר מטעם משרד העבודה, 

בנוסף תרכשו # תעודת נאמן תברואה ממשרד הבריאות.

מידע כללי

מבנה הלימודים

משך הלימודים בקורס כ- 6 חודשים  (בכפוף לחגי ישראל)

ימי הלימוד: א'-ה'

שעות הלימוד: 08:00-15:00 ויום בשבוע 14:00-21:30

תנאי קבלה:

10 שנות לימוד.

מעל גיל 18.

עמידה בוועדת קבלה.


הקורס מסובסד על ידי משרד העבודה והרווחה (לזכאים).
למעט השתתפות עצמית של התלמיד. (ניתן לשלם בתשלומים וגם ע"ח הפיקדון הצבאי)
המחיר כולל את שכר הלימוד, חומר לימודי ,ביטוח תאונות אישיות ,סט כלי עבודה מקצועי וביגוד מלא.