טבחות סוג 1

 נקודת הפתיחה שלכם לעולם הקולינריה.

הקורס יקנה לכם את הידע והכלים הדרושים לניהול מטבח, החל מכללים בסיסיים, דרך הכרת עולמות המטבח השונים וכלה בחוקים ותקנות. 

מבין נושאי הלימוד

  • שיטות וטכנולוגיות בישול
  • מתכוני יסוד ותפריטים
  • סדנאות מטבח מעשיות
  • תורת החומרים
  • מסעדנות
  • יסודות ביקורת מזון ומשקאות
  • תברואה ובטיחות
  • תזונה וכשרות
  • כישורי מציאת עבודה

 

לזכאים תוענק: # תעודת גמר של מכללת Be chef. 

לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק 

# תעודת מקצוע טבח סוג 1 וכן # תעודת גמר מטעם משרד העבודה, 

בנוסף תרכשו # תעודת נאמן תברואה ממשרד הבריאות.

מידע כללי

מבנה הלימודים

משך הלימודים בקורס כ- 6 חודשים  (בכפוף לחגי ישראל)

ימי הלימוד: א'-ה'

שעות הלימוד: 08:00-15:00 ויום בשבוע 14:00-21:30

תנאי קבלה:

10 שנות לימוד.

מעל גיל 18.

עמידה בוועדת קבלה.


הקורס מסובסד על ידי משרד העבודה והרווחה (לזכאים).
למעט השתתפות עצמית של התלמיד: 2,750 ש"ח (ניתן לשלם בתשלומים וגם ע"ח הפיקדון הצבאי)
המחיר כולל את שכר הלימוד, חומר לימודי ,ביטוח תאונות אישיות ,סט כלי עבודה מקצועי וביגוד מלא.