קונדיטאות ואפייה סוג 1

לימודי הקונדיטאות במכללת BE CHEF כוללים את כל שלבי העבודה, החל מהכרת חומרי הגלם, הבנת תהליכי העבודה ועד המוצרים המוגמרים, בעבודה בצוות או לבד. הקורס שם דגש על חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות חדשניות ומקצועיות וביצוע של מוצרי אפייה וקינוחים שונים.

נלמד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות הקלאסיות והחדשניות וטכנולוגיות האפייה למיניהן ונלמד נושאים חשובים נוספים כגון: תזונה, תברואה, בטיחות המזון,כשרות, חישוב עלויות, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה יזמות עיסקית והכרת הסטנדרטים הקולינריים המקובלים ועוד.

נושאי לימוד

  • מבנה הקונדיטוריה וארגון עבודה
  • שיטות אפייה ומתכוני יסוד
  • תורת החומרים, ציוד ומכשור
  • לחם ומוצרי שמרים
  • עוגות, מאפים וקינוחים
  • תברואה ובטיחות
  • הקניית כישורי מציאת עבודה ויזמות עסקית


מידע כללי

מבנה הלימודים

משך הלימודים בקורס כ- 6 חודשים (בכפוף לחגי ישראל)

ימי הלימוד: א'-ה'

שעות הלימוד: 08:00-15:00, ופעם בשבוע בשעות 14:00-21:00

תנאי קבלה:

10 שנות לימוד.

מעל גיל 18.

ראיון אישי בוועדת קבלה.


תעודות גמר:
תעודת גמר של מכללת Be chef
תעודת מקצוע קונדיטאות סוג 1

הקורס ממומן  על ידי משרד העבודה והרווחה.
למעט השתתפות עצמית של  2,750 ₪. ניתן לשלם בתשלומים או מכספי הפיקדון הצבאי.
המחיר כולל : שכר הלימוד, חומר לימודי, ביטוח תאונות אישיות וסט כלי עבודה מקצועי , וביגוד עבודה מלא.