לימודי הקונדיטאות במכללת BE CHEF כוללים את כל שלבי העבודה, החל מהכרת חומרי הגלם, הבנת תהליכי העבודה ועד המוצרים המוגמרים, בעבודה בצוות או לבד. הקורס שם דגש על חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות חדשניות ומקצועיות וביצוע של מוצרי אפייה וקינוחים שונים.
נלמד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות הקלאסיות והחדשניות וטכנולוגיות האפייה למיניהן ונלמד נושאים חשובים נוספים כגון: תזונה, תברואה, בטיחות המזון,כשרות, חישוב עלויות, בטיחות בעבודה, חוקי עבודה יזמות עיסקית והכרת הסטנדרטים הקולינריים המקובלים ועוד.
מבנה הלימודים
משך הלימודים בקורס כ- 6 חודשים (בכפוף לחגי ישראל)
ימי הלימוד: א'-ה'
שעות הלימוד: 08:00-15:00, ופעם בשבוע בשעות 14:00-21:00
תנאי קבלה:
10 שנות לימוד.
מעל גיל 18.
ראיון אישי בוועדת קבלה.
תעודות גמר:
תעודת גמר של מכללת Be chef
תעודת מקצוע קונדיטאות סוג 1