טבחות סוג 4

בין נושאי הלימוד

  • בטיחות וגהות במטבח
  • דיני עבודה
  • טכנולוגיה של המזון
  • ניהול מערכות הזנה
  • תברואה והיגיינה
  • רכש וקניינות
  • ארגון וניהול עובדים
  • ארגון סביבת העבודה
  • שיטות בישול מתקדמות
  • פרזנטציה וצילחות, ועוד...


למי מיועד הקורס?

מי שעבד שנה לאחר קבלת תעודה סוג 3.

או בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 8 שנים לפחות, ללא תעודה.


לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק תעודת טבח סוג 4 מטעם משרד העבודה. 

בתום הקורס יוגשו התלמידים למבחן עיוני ומבחן מעשי לבחינת סיווג מקצועי מטעם משרד העבודה.