טבחות סוג 5

בין נושאי הלימוד

  • בטיחות וגהות במטבח
  • דיני עבודה
  • טרמינולוגיה מקצועית
  • ניהול מערכות הזנה
  • תברואה והיגיינה
  • רכש וקניינות
  • ארגון וניהול עובדים
  • ארגון סביבת העבודה
  • שיטות בישול מתקדמות
  • הכנה לוועדה מקצועית


למי מיועד הקורס?

מיועד לבעלי ותק מקצועי בטבחות של 9 שנים לפחות, או למי שעבד שנה לפחות כטבח סוג 4, או למי שעבד כשנתיים לפחות כטבח סוג 3 - המבקשים לקבל סיווג מקצועי מתקדם.


לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק תעודת טבח סוג 5 מטעם משרד העבודה.

בתום הקורס יוגשו התלמידים ל-2 בחינות עיוניות, והזכאים יוגשו לוועדת ההסמכה.